14 Лип 2017
3559

Сюжет «33 каналу» 14.07.2017

Оздоровче містечко «Джерельце» – дитяча мрія про літо від ПАТ «Хмельницькобленерго»

Чудова пора літо! Час для друзів, відпочинку, справжніх дитячих емоцій та незабутніх вражень. Пірнути в безтурботну казку пропонує оздоровче містечко «Джерельце». Місце відпочинку та розвитку у свій час було створене на базі санаторію-профілакторію «Яблуневий сад», власником якого, до слова, є ПАТ «Хмельницькобленерго». З року в рік туди відправляються безліч дітей, аби запам’ятати літо по-особливому.

Сезон-2017 у «Джерельці» офіційно відкрили. На урочистому заході вишикувались загони першої зміни та поважні гості. Посадовців у костюмі теж прийняли у дружню родину табору, вручивши символічні краватки.

В.о.генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Олег Козачук, зазначає: бачити усмішки дітей та щороку тішити їх – основна мета керівництва «Джерельця». Для цього кожного сезону проводять оновлення матеріальної бази, створюючи найкращі умови відпочинку.

Медичний персонал забезпечує необхідну безпеку дітей та гарантує високий рівень оздоровлення. Також, «Джерельце» надає кожному своєму гостю чудові умови проживання у дерев’яних будиночках, поживне, корисне та, що не менш важливо, смачне харчування.

Окрім того, багато уваги приділяють і дозвіллю. Так, наприклад, минулого року шоу-програмою вражав композитор та співак, Народний артист України, Микола Свидюк.

Жоден день не минає без веселощів, які включають не лише концерти, а й цікаві ігри, конкурси, пізнавальні екскурсії. Кожна дитина має нагоду накупатися у басейні та знайти заняття до душі. Адже, на території є сучасний стадіон, художня майстерня, комп’ютерний клас, функціонують спортивний та музичний гуртки. Усе – для повноцінного розвитку та незабутнього відпочинку.

Високий рівень дозвілля та оздоровлення відмітив також і губернатор Хмельницької області Михайло Загородний.

Окрім того, «Джерельце» навіть отримало грамоту від сміливих пожежників за проведення заходів цивільного захисту, пожежної та екологічної безпеки. Адже, малеча табору вміє і спец-форму носити, і навіть вогонь гасити.

Батьки відпочиваючих теж радо відгукуються про оздоровче містечко. Кажуть, за цей, здавалося б, короткий термін у 21 день діти набираються емоцій на увесь навчальний рік.

Нині «Хмельницькобленерго» оголошує розпродаж путівок на третю зміну – з 27 липня по 16 серпня. Путівки можна придбати в онлайн-магазині, а також безпосередньо навідавшись до кабінету № 27 Сервісного центру компанії за адресою: м. Хмельницький, вул. Свободи 57/2. Подаруйте своїм дітям справжнє літо!

Наверх