13 Лют 2017
4402

Продовжується продаж путівок на літній сезон 2017 в ДОМ «Джерельце»

Любі наші батьки!

2017_zminy

На сайті Товариства (https://hoe.com.ua/shop) продовжується продаж путівок на літній сезон 2017 в дитяче оздоровче містечко «Джерельце».

Метою діяльності дитячого оздоровчого закладу «Джерельце» є оздоровлення та повноцінний відпочинок, забезпечення змістовного дозвілля, задоволення інтересів і духовних запитів підростаючого покоління. Заклад розташований в екологічно чистій зоні за межами населеного пункту на відстані 25 км від центру м.Хмельницького на схилі пагорба в парковій зоні з липовими алеями, яблуневим садом та невеличким ставком.

В закладі постійно ведеться пропаганда здорового способу життя, дітям забезпечуються належні умови для повноцінного оздоровлення та відпочинку, розвитку їхніх творчих здібностей, занять фізичною культурою, туризмом, природоохоронною та краєзнавчою роботою. Особлива увага приділяється організації якісного харчування дітей. Харчування – повноцінне 5-ти разове, відповідно до встановлених фізіологічних норм.  Умови проживання – в дерев’яних будиночках по 6 чоловік в кімнаті, та в кімнатах дерев’яного павільйону по 3-6 чоловік. Функціонують приміщення для дотримання особистої гігієни обладнані душовими кабінками, санвузлами, біде, а також побутова кімната з умовами для сушки та прасування одягу.

Організація дозвілля та спортивно-оздоровчої роботи – обладнані спортивні майданчики (футбол, волейбол, баскетбол), міні-гольф майданчик, ігрові майданчики, майданчик вуличних тренажерів, атракціони, дискотечна площадка, функціонують бібліотека, комп’ютерний клуб з інтернетом, критий басейн (площа водного дзеркала 250 кв.м). Функціонують 5 гуртків, секція плавання, проводяться екскурсії, туристичні походи, організуються культурно-мистецькі заходи.

На кожній зміні здійснюються автобусні екскурсії до історичних місць Хмельниччини. Діти відвідують унікальні пам’ятки культури і архітектури України – Державний історико-культурний заповідник «Самчики», м. Кам’янець-Подільський, Хотинську фортецю, Меджибіжський замок, Зарваницький духовний центр, печери "Кришталева" (с. Кривче) та "Вертеба" (с. Більче-Золоте).

Інтернет-представництво закладу знаходиться за адресою: http://jereltse.oblenergo.km.ua. На сайті закладу надана інформація про табір, про наявність і вартість путівок, про загони, щоденник, фотоархів за кожен день перебування, нормативні документи, плани заходів, меню.

Кваліфікований і уважний персонал подбає про приємне і веселе дозвілля Ваших улюблених дітей.

Адміністрація ПАТ «Хмельницькобленерго» висловлює Вам подяку за ту довіру, яку Ви виказали нам, придбавши путівку саме до нашого табору відпочинку. Ми сподіваємося, що відпочинок Вашої дитини у «Джерельці» тільки покращить наші з Вами стосунки. Ми розраховуємо на Ваше розуміння та підтримку.

Але у зв’язку з зростанням мінімальної заробітної плати та ціни газу для підприємств змушені повідомити, що з 1 квітня 2017 року вартість путівки в ДОМ «Джерельце» буде становити 7850 гривень.

В разі придбання путівки до 31 березня вартість залишається незмінною 7500 гривень.

Гарного Вам відпочинку у «Джерельці»! З радістю чекаємо на Вас.

Наверх