24 Лип 2017
2803

Престижні відзнаки — за екологічну культуру та бездоганну працю

м02_Вавринчук_вручення_дипломуНещодавно у Києві в рамках загальноукраїнського проекту «Екологія, довкілля та природокористування в Україні — 2017» відбувся конкурсний відбір найкращих компаній України у сфері екології, довкілля та природокористування. Його проводила експертна комісія у складі керівництва Міністерства екології та природних ресурсів України, видавництва «Престиж Медіа Інфо», профільних громадських об’єднань та науковців.

ПАТ «Хмельницькобленерго» вкотре визнано Лідером природоохоронної діяльності за підсумками роботи Товариства у 2017 році, проте цьогоріч — уже за трьома номінаціями.

Диплом «за високі досягнення в галузі охорони природного середовища, забезпечення екологічної безпеки на підприємстві та вагомий вклад в реалізацію та виконання екологічних проектів» виконуючому обов’язки генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Олегові Козачуку вручив начальник департаменту екології та природних ресурсів Хмельницької облдержадміністрації Сергій Вавринчук. Вітаючи колектив компанії з високою відзнакою, він, зокрема, зазначив, що «курс екологізації виробництва на основі комплексності рішень у питаннях охорони навколишнього природного середовища, пріоритетності вимог екологічної безпеки та обов’язковості додержання екологічних стандартів і нормативів при здійсненні господарської діяльності, які взяло на себе керівництво Товариства, є важливим внеском в екологічну безпеку нашого краю, а впровадження в Товаристві системи екологічного управління за версією стандарту ДСТУ ISO 14001:2015 зумовило розширення спектру надаваних послуг, вихід на нові ринки, побудову нових партнерських стосунків…»

Окрім того, Товариство отримало примірник престижного тематичного видання «Екологія, довкілля та природокористування в Україні», в якому окрема сторінка присвячена здобуткам ПАТ «Хмельницькобленерго» у цій сфері.

В.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Олег Козачук висловив щиру подяку керівництву Міністерства екології та природних ресурсів України, департаменту екології та природних ресурсів Хмельницької облдержадміністрації, видавництва «Престиж Медіа Інфо» за високу оцінку Товариства та плідну співпрацю в реалізації Галузевих програм охорони довкілля.

За дорученням Міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика очільник ПАТ «Хмельницькобленерго» виконав ще одну приємну місію — вручив Подяку Міністерства начальнику служби з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та екології Анатолію Манільчуку — «за вагомий особистий внесок у розвиток енергетики України, бездоганне виконання службових обов’язків».

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх