14 Гру 2017
3962

Сюжет «33 каналу» 14.12.2017

«Передавай та вигравай»:
акція від ПАТ «Хмельницькобленерго»
підходить до завершення

Без електроенергії важко уявити сучасне життя — це звичайне освітлення в оселі, засоби зв’язку, яким потрібен заряд;  прилади для приготування їжі, а для декого  — це ще й опалення. ПАТ «Хмельницькобленерго» працює, аби у кожній оселі нашої області щодня було світло  — без перебоїв та нарікань. А напередодні Новорічних та Різдвяних  свят для своїх споживачів провели й святкову акцію. Стартувала вона з початку осені, нині ж добігає до свого завершення.

Аби встигнути виграти цінні призи, у Вас ще залишилося зовсім трохи  часу. До слова, серед підготовлених подарунків — 45 поповнень особистих рахунків на 200 грн.,  20 безкоштовних замін звичайних приладів обліку на багатозонні. Це аби споживачі могли ще більше освітити власне життя та зекономити кошти на комунальних послугах. Проте, це не все.

А саме  — побутової техніки. Умови участі у акції — прості та сучасні. Потрібно лише передати показники лічильника та  сплатити за  спожиту електроенергію онлайн, через спеціалізований сервіс від ПАТ «Хмельницькобленерго» — «Особистий кабінет побутового споживача». До речі, сервіс діє уже 3 роки. За цей час кількість користувачів сягнула 55 тисяч, 8 із них стали користувачами сервісу за період дії акції.

У ПАТ «Хмельницькобленерго» впевнені: ті, хто спробує оплату онлайн, більше ніколи не повернеться до черг у касах. Адже це не лише швидко, а й дуже зручно!.

Новий рік уже незабаром постукає до кожного хмельничанина, подолянина, українця. Це час, коли здійснюються дива та збуваються мрії. Подаруйте собі свято та вигравайте подарунки від ПАТ «Хмельницькобленерго»! Можливо, удача всміхнеться саме Вам.

Наверх