28 Сер 2017
3324

Сюжет «33 каналу» 28.08.2017

На шляху до енергосамостійності:
ПАТ «Хмельницькобленерго» вітає Україну та українців із Днем Незалежності!

26 років незалежні! Україна урочисто відсвяткувала свій день народження. Більшість молодого покоління народилося уже в самостійній державі. Із 1991 року пережито і подолано багато. З дня у день кожен громадянин мусив робити свій свідомий та незалежний вибір. Та навіть зараз щогодини триває боротьба за цілковиту свободу нашої вітчизни.

Незалежність – це наша з Вами територія, це мова, це історія – без гнітючого впливу та тиску. Це рішення, які держава здатна приймати самостійно і відповідальність, яку вона бере на себе. Проте, досі на Україну помітно впливає енергетична нестабільність та залежність від інших держав світу.

ПАТ «Хмельницькобленерго» стоїть в авангарді енергетичних компаній України, і як ніхто інший переконані – без енергетичної незалежності в усіх напрямках повної свободи дій країна не матиме. Своїм прикладом показують, як потрібно працювати та надавати якісні послуги електроенергії, аби вивести країну на новий етап розвитку.

24 серпня керівництво та працівники ПАТ «Хмельницькобленерго» прийшли на місцевий майдан, аби покласти квіти до меморіалу воїнів, що пожертвували своїм життям за нашу свободу. І поки одні своєю кров’ю виборюють волю, певні, кожен на місці має робити усе, аби вивести нашу країну на рівень інших європейських країн та довести – наша нація здатна досягти того, аби на неї рівнялися.

Зараз ПАТ «Хмельницькобленерго» активно та плідно працює на теренах Хмельниччини і уже впроваджує сучасні технології у побут подолян. Так, до прикладу, хоча б для споживачів існує особистий кабінет на сайті, мобільний додаток, де сплачувати за послуги можна онлайн. Проводять й інші внутрішні роботи.

День Незалежності України нагадує нам, що ми вільні, що ми здатні будувати свою країну та своє майбутнє, не зважаючи на сторонні погляди. Творімо ж нашу державу сильною та обираймо шлях енергонезалежності, аби кожен громадянин мав гідний рівень життя та пишався гордим званням українця.

Наверх