16 Чер 2017
4591

Сюжет «33 каналу» 16.06.2017

Нові обличчя енергетики: ПАТ “Хмельницькобленерго” запрошує кадри

Нові обличчя енергетики. ПАТ “Хмельницькобленерго” для багатьох людей здається компанією, на роботу до якої важко потрапити. Однак, тепер на підприємстві змінюють підхід та відкривають двері для усіх бажаючих розпочати кар’єру у сфері енергетики.

Кадровий резерв – це справді така собі лава запасних. У разі, якщо працівника потрібно замінити – нові “руки” шукати уже не доведеться, а в результаті – не витрачається час та не втрачається продуктивність роботи.

Однак, окрім позитиву, ця система має й деякі труднощі.

Новому підходові дали життя нещодавно. Проте, «перші ластівки» не забарилися. Бажаючі отримати посаду в «Хмельницькобленерго» уже стукають у двері. А їх відчиняють, адже вакансії з’являються досить часто.

Насправді компанія, якій понад 60 років, завжди намагається йти в ногу з часом, нехай і не зі швидкістю світла, але прогресивно. Тож зараз на меті мають оновити кадрову базу та середній вік своїх працівників. А головним критерієм тут вважають бажання розвиватися.

Отож, якщо ви бажаєте пов’язати своє життя з енергетикою, стати частиною прогресивної сили працівників “Хмельницькобленерго” – двері для вас відчинені. Компанія пропонує декілька напрямків роботи: енергетика, менеджмент організацій, бухгалтерський облік та правознавство. Телефони для довідок: 78-78-12, 78-78-10.

Наверх