21 Сер 2017
4300

Минув сезон-2017 у «Джерельці». Висновки та перспективи

Ось і завершився оздоровчий сезон-2017 у ДОМ «Джерельце». На урочистій лінійці з цієї нагоди адміністрація відомого в усій Україні дитячого оздоровчого комплексу, весь персонал і, звісно ж, турботлива компанія-власник цього закладу — ПАТ «Хмельницькобленерго» почули чимало слів вдячності від своїх вихованців.

file20170712155728188Загалом тут упродовж трьох змін чудово відпочили, отримали безліч приємних вражень майже 600 хлопчиків та дівчаток. А про турботу і увагу «шефів» до свого табору свідчить низка проектів, реалізованих ще у процесі підготовки до відкриття сезону-2017: будівництво ефективної системи водоочищення; повна реконструкція протипожежної водойми та дерев’яного 24-місного будиночка; капітальний ремонт наявних і облаштування нових сучасних санвузлів, ігрових майданчиків та місць для спілкування; суттєве поліпшення доступу до інтернету через Wi-Fi; створення нового зручного та інформаційно насиченого сайту закладу www.jereltse.com

«Джерельце» уже традиційно славиться цікавою, змістовною програмою відпочинку й оздоровлення дітей, завдяки якій 21-денна таборова зміна минає наче одна мить — щаслива мить дитинства. Проте й цю, здавалося б, цілком досконалу програму тут постійно поліпшують, прислухаючись до відгуків, а особливо  критичних зауважень  — усних, а віднедавна й письмових — відпочивальників та їхніх батьків. І не лише програму, але й умови проживання, якість харчування тощо. Приміром, саме така «громадська думка» стала передумовою зменшення керівництвом закладу кількості місць у третій зміні — з 204-х (у першій та другій змінах) — до 180-ти. Це значно розширило, сказати б, особисту територію кожної дитини та посприяло тому-таки індивідуальному підходові персоналу до неї. 

Як запевняє директор ДОМ «Джерельце» Катерина Кравчук, таку кількість відпочивальників у зміні буде збережено й у наступному таборовому сезоні — 2018 року. А продаж путівок до цього популярного відпочинково-оздоровчого закладу здійснюватиметься завчасно та організовано. 

Якщо ж у Вас є зауваження та пропозиції щодо діяльності «Джерельця», — керівництво ПАТ «Хмельницькобленерго» та адміністрація табору завжди радо приймуть їх за електронною адресою vgavriluk@oe.ic.km.ua та за телефонами (0382) 78-78-12 та 097-073-98-67.

…Після офіційного закриття сезону у таборі ще допізна палахкотіло високе прощальне багаття, лунали пісні під гітару, а геть розчулені друзі обіцяли одне одному знову зустрітися через рік: «До зустрічі у «Джерельці»!..»

Справді ж бо, нелукаві дитячі серця завжди повертаються туди, де їм — добре.

 

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх