07 Чер 2017
4605

Курс компанії — на RAB-регулювання!

мIMG_2235ПАТ «Хмельницькобленерго» впевнено прямує до введення у дію стимулюючого тарифоутворення (RAB). На цьому наголосив в.о. генерального директора Олег Козачук під час наради з керівниками відповідних дирекцій, відділів та служб компанії.

«Якщо все відбудеться так, як заплановано, то наша компанія зможе перейти на стимулюючий тариф уже в жовтні цього року, — зазначив він, — оскільки всі головні умови для такого переходу «Хмельницькобленерго» успішно виконує».

З детальною презентацією на тему майбутніх новацій виступив начальник відділу економічних розрахунків та тарифної політики фінансової дирекції ПАТ «Хмельницькобленерго» Володимир Онищук. А директор фінансовий Вадим Данилків та заступник директора фінансового з економіки Сергій Єрємєєв роз’яснили деякі аспекти RAB-регулювання.

Олег Козачук окреслив головні завдання на короткостроковий період, які персонал ПАТ «Хмельницькобленерго» повинен виконати задля якнайшвидшої та повної адаптації до якісних змін на енергетичному ринку України.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх