17 Лис 2017
3299

Сюжет «33 каналу» 17.11.2017

Із енергетика у лісоруби: працівники
«Хмельницькобленерго» отримують додатковий фах

Іван Іванович вже майже 10 років готує фахівців за напрямками «Оброблювання деревини», «Землевпорядкування», «Лісове господарство», «Зелене будівництво і садово-паркове господарство». Проте, нині його студентами стали не майбутні лісничі, а електромонтери. Кілька десятків працівників ПАТ «Хмельницькобленерго» отримали нові знання у навчально-курсовому комбінаті компанії за професією «Вальник лісу».

Енергетикам Товариства часто доводиться мати справу із деревами — як у невеликих зелених зонах, так і поміж широкого лісу. Адже комунікації тягнуться на сотні кілометрів, а підступна негода може залишити без світна не один населених пункт. Спершу дужі чоловіки прослухали курс лекцій та працювали над теоретичними завданнями, які необхідні при чищенні дерев, а потім перейшли від слів до діла, тобто — до практики.

Фахівців ПАТ «Хмельницькобленерго» у Кременецькому лісотехнічному коледжі хвалять, і не лише через їхнє прагнення до знань, вони уже мали неабиякий досвід у цій справі.

Окрім отриманих знань та практичних навичок, вони також матимуть і додатковий фах та відповідні посвідчення.

Головне, аби здобуті знання хмельницькі енергетики успішно застосовували у своїй повсякденній роботі — це стане ще одним кроком до якісного та безперебійного електропостачання споживачам ПАТ «Хмельницькобленерго».

Наверх