24 Лип 2017
3385

Ділова, принципова розмова про півріччя та перспективи

мIMG_3394У конференц-залі Ярмолинецького РЕМ відбулася нарада директорів ПАТ «Хмельницькобленерго» і керівників районів електромереж області, на якій підбито підсумки діяльності енергопостачальної компанії у першому півріччі 2017 року та обговорено найближчі перспективи.

Відкриваючи нараду, в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Олег Козачук стисло змалював господарсько-економічний стан компанії. Зауважив, що попереду в неї — колосальні зміни: перехід до стимулюючого регулювання, ймовірна приватизація тощо. Тож усі зусилля персоналу мають бути спрямовані на виконання нагальних завдань цього перехідного періоду.

Нарада відбувалася у формі звітування очільників дирекцій, а також прямого діалогу між керівництвом компанії та директорами відокремлених підрозділів. Так, директор з управління персоналом та юридичних питань Андрій Пилипенко у своєму виступі акцентував на особливостях оптимізації кадрового складу компанії. Розповів про те, як надалі розвиватимуться об’єкти соціальної сфери компанії — ЛОК «Яблуневий сад», дитсадок «Сонечко», їдальня «Південь» та ін.

Директор комерційний Олег Іванюк повідомив загалом позитивні показники реалізації електроенергії та її технологічних витрат. Останній, до речі, є на 2,48% меншим порівняно з плановим, що дало суттєвий економічний ефект.

«Не забуваймо, що всі наші навики, весь наш досвід потрібно використовувати для постійного підвищення якості енергопостачання», — наголосив директор технічний Анатолій Степанюк. Він нагадав директорам РЕМів про обов’язок кожного відокремленого підрозділу ПАТ «Хмельницькобленерго» дбати про модернізацію електромереж, про гармонійні стосунки зі споживачами електроенергії.

Питанням модернізації бухгалтерського обліку, загального поліпшення роботи фінансової дирекції ПАТ «Хмельницькобленерго» присвятив свій виступ директор фінансовий Вадим Данилків. А директор з інформаційних технологій Руслан Слободян повідав про власні розробки дирекції з ІТ стосовно електронного документообігу, впровадження якого розпочалося в компанії, та заходи протидії новітньому виклику — кіберзагрозам.

Відповідь на актуальні запитання керівного складу РЕМів дав і т.в.о. директора з матеріально-технічного постачання та капітального будівництва Сергій Ковальов.

Упродовж наради колеги-енергетики обмінялися думками, поділилися досвідом, а також ознайомилися із адміністративними та господарськими об’єктами Ярмолинецьокого РЕМ. Як заявив очільник ПАТ «Хмельницькобленерго» Олег Козачук, подібні ознайомчі виїзди директорів РЕМів відбудуться почергово до всіх відокремлених підрозділів компанії — задля того-таки обміну досвідом.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх