25 Лип 2017
3466

День цивільного захисту у Хмельницькому міському РЕМ

ЦЗ_ХМРЕМ_01Як повідомив начальник штабу цивільного захисту Хмельницького міського РЕМ — заступник директора з загальних питань І. Бєлай, на базі ХМРЕМ було проведено «День цивільного захисту» — плановий захід із перевірки готовності сил цивільного захисту до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій природного та військового характерів. У ньому взяли участь пожежний екіпаж ДПРЧ-37 на чолі з начальником караулу — старшим лейтенантом С. Головою та виробнича дільниця ТП-РП Хмельницького МРЕМ, яку очолює старший майстер В. Кулик.

Працівники обох підрозділів обмінялися досвідом, продемонстрували захисні засоби, пристосування та механізми, які використовуються під час  гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій. Особовим складом дільниці ТП-РП було відпрацьовано навички з гасіння умовної пожежі на змодельованому вогнищі та дії при евакуації персоналу з адміністративного приміщення та території МРЕМ.

Керівництво ДСНС у м. Хмельницькому подякувало директору Хмельницького МРЕМ С. Олійнику за плідну співпрацю та організацію навчання під час проведення «Дня цивільного захисту».

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх